Nieuws van TV Bonaventura

Clubagenda

image

Word lid van TV Bonaventura

En ontvang nu de eerste 3 maanden gratis lidmaatschap.

Schrijf je nu in
clubfoto

TV Bonaventura

Over TPV Bonaventura

Tennisvereniging Bonaventura is in 1976 opgericht. Sinds maart 2010 wordt er gespeeld op 5 verlichte banen van het type AA tennisrood (all-weather banen). Sinds 2023 is met de komst van 2 padelbanen onze vereniging een tennis- en padelvereniging. Het tenniscomplex is gelegen aan de Sportlaan in Strijen. Ons park is in principe het gehele jaar geopend, mits de baan- en weersomstandigheden dit toelaten. Het tennispark is dagelijks geopend van 09.00 - 23.00 uur. Je kunt dus zelf bepalen wanneer je wilt gaan tennissen.

Het doel van de vereniging is om iedereen, jong en oud, op zijn eigen niveau te laten tennissen en padellen. Dit alles in een sfeer van vriendschap, gezelligheid en goede organisatie, door voornamelijk veel vrijwilligers en enkele professionals!

Activiteiten binnen onze vereniging

Op onze vereniging kun je naast vrijspelen ook meedoen aan allerlei activiteiten. Zo zijn er de officiele knltb competities in het voor- en najaar en het open toernooi. Er zijn ook laagdrempele activiteiten zoals de interne viertallen op de woensdagen (om de week), Gentlemens Cup en Ladies Night en diverse andere gezellige evenementen (oa kaartavonden, themadagen), voor jong en/of oud! Het is aan ieder lid om zelf te bepalen om ergens wel of niet aan mee te doen. 

Lijkt het je leuk om lid worden? Meld je direct aan via deze link

Heb je vragen of wil je een keer langs komen? Neem dan contact op via [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 41201335

Tennispark TPV Bonaventura

Sportlaan 22
3291TN Strijen

KVK-nummer

40321037